Jordbyggnad med kvalitet

Vi är företaget som specialiserat oss inom jordbyggnadsbranschen

R&R FROSTDAHL är företaget som specialiserat sig på jordbyggnadsentreprenader, försäljning av bergs- o. stenmaterial samt transporter.
Vi har lång erfarenhet av större och mindre projekt och vi vet hur viktigt det är att allt utförs i överenskommen tid. Vi framställer och lagrar allt jordbyggnadsmaterial i egna grus- och bergstäkter och kan därmed erbjuda konkurrenskraftiga priser!

Är du ett företag eller privatperson som behöver jordbyggnadstjänster eller material. Tveka inte att ringa oss, vi är alltid öppna att diskutera ditt behov inom jordbyggnad eller material.

Om oss

Vårt företag

R&R Frostdahl Ab är ett familjeföretag inom jordbyggnadsbranschen. Företaget grundades 2002 och vårt huvudsäte finns i Nykarleby men verksamhetsområdet sträcker sig från Vasa i söder till Karleby i norr. Vår huvudsakliga verksamhet består av jordbyggnadsarbeten samt försäljning och transport av jordbyggnadsmaterial så som bergskross, sand, grus, naturstenar, matjord, bark mm. Allt material tas direkt ur egna grus- och bergstäkter. Vi utför helhetsentreprenader av olika projekt så som nybyggen av vägar och gator med kommunalteknik, parkeringar och husgrunder. Våra kunder består av städer, kommuner, industrier, företag och privatpersoner. Vår duktiga personal och engagerade samarbetspartners ser till att du blir nöjd med våra tjänster!

  • Levererar det som beställs

  • Vår dagliga kontakt till våra kunder gör oss oerhört engagerade i det vi håller på med.

  • Genom samarbete är vi starka, det har vi erfarit redan i många år.

  • Vår duktiga personal ger alltid 100% för att du garanterat skall bli nöjd med våra tjänster.