Laadukas maanrakennus

Olemme yritys joka on erikoistunut maanrakennusalaan

R&R FROSTDAHL on yritys, joka on erikoistunut maanrakennusurakoihin, kalliokivi- ja kivimateriaalin myyntiin sekä kuljetuksiin.
Meillä on pitkä kokemus suuremmista ja pienemmistä hankkeista ja tiedämme kuinka tärkeää on, että kaikki suoritetaan sovitun ajan puitteissa. Valmistamme ja varastoimme kaiken maanrakennusmateriaalin omilla soran- ja kivimateriaalin ottopaikoilla ja siten tarjoamamme hinnat ovat kilpailukykyisiä!

Onko sinulla yhtiö tai oletko yksityishenkilö, joka tarvitsee maanrakennuspalveluja tai maanrakennusmateriaalia? Älä epäröi soittaa meille, keskustelemme mielellämme tarpeistasi.

Meistä

Yrityksemme

R&R Frostdahl Ab on maanrakennusalan perheyritys. Yritys perustettiin 2002 ja pääpaikkamme on Uudessakaarlepyyssä, mutta toiminta-alueemme ulottuu Vaasasta etelässä Kokkolaan pohjoisessa. Pääasialliseen toimintamme kuuluvat maanrakennustyöt sekä maanrakennusmateriaalin kuten kalliomurskeen, hiekan, soran, luonnonkivien, ruokamullan, kaarnan ym. myynti ja kuljettaminen. Kaikki materiaali otetaan suoraan omista soran- ja kalliomurskeen ottopaikoista. Suoritamme eri hankkeiden kokonaisurakoita kuten kunnallistekniikalla varustettujen uusien teiden ja katujen, pysäköintialueiden ja talon perustuksien rakentamisia. Asiakkainamme on kaupunkeja, kuntia, teollisuuksia, yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Taitava henkilökuntamme ja työstään innostuneet yhteistyökumppanimme pitävät huolta siitä, että olet tyytyväinen palveluihimme!

  • Tilausten mukaiset toimitukset

  • Olemme päivittäin yhteydessä asiakkaihimme ja tämä innostaa meitä työssämme.

  • Useiden vuosien kokemus on osoittanut, että yhteistyön kautta olemme vahvoja.

  • Taitava henkilökuntamme panostaa aina 100 prosenttisesti työhönsä, jotta varmasti olisit tyytyväinen palveluihimme.